VIŠŇOVÝ DŽEM

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE / ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM / 




INGREDIENCE: l kg vypeckovaných višní, 750 g cukru, l Pektogel nebo Gelfix, 1/2 lžičky kyseliny citrónové, špetka Sorbanu. POSTUP PŘÍPRAVY: Připravené višně nasypeme do kastrole, trochu je podrtíme ponorným ručním mixérem, ale ne příliš, za občasného promíchání zahříváme a asi po 10 minutách varu postupně přidáváme cukr s pektogelem. Vaříme ještě asi 10 minut, vmícháme kyselinu citrónovou, Sorban a po krátkém varu lijeme do skleniček, zavíčkujeme, obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.

VIŠŇOVÝ DŽEM VIŠŇOVÝ DŽEM



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1361 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz